MODULER
S1

MODULER

De fem moduler i MyGrant platformen kombinerer opgaver i ansøgningsfase og bevillingsadministration og understøtter bevillingsadministratorers arbejde gennem hele bevillingscyklus.

Fundraising - Målret din fundraising og lav en strategi. Mere end 15.000 danske fonde og puljer yder økonomisk støtte til en lang række formål. Tilsvarende kan et stort antal internationale tilskudsprogrammer være relevante for de danske ansøgere. Imidlertid er kun en lille brøkdel af alle disse finansieringsmuligheder relevante for den enkelte ansøger eller organisation. MyGrants Fundraising modul hjælper med at målrette fundraisingen til netop disse relevante søgemuligheder og til at planlægge ansøgninger og fremtidige strategier. Bliv inspireret af de kommercielle fondsdatabaser, kombiner med dine egne erfaringer og opbyg en personlig database med finansieringsmuligheder, der lige netop passer til dig og din organisations behov; husk altid at tjekke fondenes egne hjemmesider for opdateringer om søgemuligheder og tidsfrister.

Ansøgninger - Hold styr på ansøgningsprocessen og beregn succesrater. Du kan registrere alle dine indsendte ansøgninger i MyGrants Ansøgningsmodul. Du kan også koble en ansøgning til et specifikt projekt og løbende holde øje med den indkomne finansiering. Følg op på de indsendte ansøgninger ved at klikke på afvist eller bevilget. Bevilgede ansøgninger overføres automatisk, inklusive det ansøgte budget, til Bevillingsadministrationsmodulet. Med MyGrants indbyggede statistikfunktion kan du nemt beregne succesrater for et projekt, en ansøger, en organisatorisk enhed eller underenhed, en fond, en fondstype eller et budgetår.

Bevillingsadministration - Administrer dine bevillinger og ressourcer. Ethvert tilskud kræver administration; omfanget er dog forskelligt alt efter, om der er tale om små rejsetilskud eller store internationale bevillinger med flere partnere tilknyttet. Normalt skal der planlægges og koordineres en række opgaver i løbet af en bevillingsperiode. I MyGrants bevillingsportefølje kan du gemme alle oplysninger om dine bevillinger; du kan se budgetter og løbende foretage justeringer, du kan allokere medarbejdere og se om tilldelte ressourcer mangler allokeringer, og du kan få et fantastisk overblik over de planlagte lønomkostninger år for år for alle dine medarbejdere. Især for organisationer med stor ekstern finansiering er det meget vigtigt at kunne planlægge og let generere overblik over, hvilke bevillinger de enkelte medarbejdere får løn fra; det kan nemlig være et meget komplekst puslespil, hvis medarbejderne skal aflønnes af flere forskellige bevillinger, som evt. også administreres af forskellige institutioner.

Regnskab - Følg op på dine budgetter og udgifter. Bevillinger tildeles normalt til et bestemt formål eller projekt. Bevillingshaveren er ansvarlig for at bruge de tildelte midler i overensstemmelse med de anførte retningslinjer. Det er derfor vigtigt, at bevillingshaveren nemt og hurtigt kan få et overblik over sine udgifter og holde styr på disponible midler sammenholdt med de planlagte budgetter. I MyGrants Regnskabsmodul kan du holde styr på alle dine udgifter, indbetalinger fra fonde samt udbetalinger til projektpartnere. Du kan indtaste transaktioner manuelt eller importere fra Excel. Du kan generere en lang række af forskellige overblik, der viser status og vigtige økonominøgletal. Regnskabsmodulet indeholder også en tidsregistreringsfunktion, hvor medarbejdere kan registre den tid, de har brugt på specifikke bevillingsopgaver; dette kan være fx. nyttigt i forbindelse med EU-bevillinger og ekstern revision.

Til tiden - Organiser dine opgaver og nå dem i rette tid. Når du har med ekstern finansiering at gøre, har du også rigtig mange tidsfrister, der skal overholdes - både før og efter tildeling af en bevilling. Det kan være svært og ganske uoverskueligt at holde styr på alle deadlines. Planlægning og organisering er derfor altafgørende for at imødekomme alle opgaver og nå dem til tiden. MyGrants Til tiden modul samler tidsfrister fra alle de andre moduler; det kunne fx. være ansøgningsfrister, tidsfrister for videnskabelige rapporter, årsregnskaber, udbetalingsanmodninger og udløb af ansættelser. Listen over alle tidsfrister giver dig et fantastisk overblik med et smart rød-gul-grøn notifikationssystem forud for en given deadline. Du behøver ikke længere at huske alle dine deadlines eller registrere disse i forskellige kalendere - Til tiden modulet er din nye daglige deadline manager, og du har altid overblik over opgaver og kommende tidsfrister.

da_DKDansk